Düşünceler Hakkında Bilmek Kadın Günlük Suni Deri Hafif Rahat Casual Ayakkabı

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın dargın havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı har tutar. öldürme bakımından da kılgın bir kullanımı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla faik alıcı memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve itimatlı hizmet veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Yeni sezonun en trend layihamlarını size en kaliteli ve en amelî fiyatlarla sunan ve şıklığını önemseyen kadınların ilk tercihi olan Marjin, gani koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor.

Dolgu topuklu bot: Ayak ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla özge topuklu botlara göre giyimi daha kolaydır. Daği yormaz ve yararlanmaı kolaydır. Yüce dolgulu, kırmızıçdürüst dolgulu üzere seçenekleri ile her zevke hitap fiyat.

Çizme, kış ve ilkbahar aylarında kesif kullanılan ve tercih edilen bir kadın ayakkabı modelidir. Itici mevsimlerde ayakları hamam tutan kadın çizme modelleri arasında demetcıklı, fermuarlı ve düğmeli çeşitler mevcuttur. Kullanışlı olmakla müşterek şık mimariya da ehil olan kadın çizme çeşitleri arasından zevkinize, seçiminıza ve kombininize şık bir model seçebilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Karşılıksız.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla mualla alıcı memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve ciddi iş veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Karşılıksız.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla mürtefi alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve emniyetli bakım veren vandözlara topuklu postal çizme “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Sessiz ve har tonuyla; mobilyadan tekstile varana derece, her alanda kullanılır. Vüruten ve değişen moda renkleri ortamında, zamansız oluşuyla yemeden içmeden yemeden içmeden her renge düzen gösterir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Meccanen.

Tığ zaman sizlerle taba elbise kombinleri için bilgiler vereceğiz. Taba rengi ile dört başı mamur elbise kombinler dâhilin ilk olarak taba ne renk sorusunun cevabını görelim.

Report this wiki page